Названо сучасні способи захисту автомобілів від угону

0
129

Під час відвідування сервісного центру з метою встановлення протиугінної системи багатьом власникам транспортних засобів пропонують встановити телематичний комплекс. Але що це таке і  чим телематика відрізняється від традиційної протиугонки ?

Експерт роз’яснив, що телематика – це передова система, що передає дані про стан машини на відстань. Це означає, що телематика може виконувати функції протиугінної системи, але при цьому мати набагато ширші можливості.

За допомогою телематики можливе не тільки запобігання угону, а й оперативне інформування власника, поліції або страхової компанії про будь-які події з транспортним засобом . Крім того, телематичні системи можуть збирати та аналізувати дані про поведінку машини в дорожніх умовах, що може бути дуже корисним як для діагностики несправностей, так і для розбору обставин ДТП.

Відмінність між телематикою та традиційною протиугінною системою експерт порівнює з різницею між смартфоном та кнопковим телефоном. Якщо перший пропонує безліч функцій і можливостей, другий обмежується базовим набором опцій.

Таким чином, вибір на користь телематичної системи відкриває перед автовласниками нові горизонти у плані безпеки та керування своїм транспортним засобом, пропонуючи комплексний підхід до захисту та контролю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!