Як нові, так і вживані: механік назвав найнадійнішу марку авто

0
25169

Обираючи авто, покупці зазвичай шукають ідеальне співвідношення ціни та якості. Деякі марки зарекомендували себе з найкращого боку та роками очолюють рейтинги надійних та комфортних авто.

Довіра водіїв дорого коштує, але ще важливіше – почути думку експертів щодо цього питання. Відомий автомеханік Скотті Кілмер пояснив, чому йому подобаються автомобілі та вантажівки певної компанії. Деталі розповіло видання Express.

Скотті Кілмер назвав причину, чому він є прихильником автомобілів Toyota. Популярний ютубер працює механіком понад 55 років і регулярно публікує відео з цінними порадами. Він розповідає, як уникнути пошкоджень, які авто обрати на вторинному ринку та публікує рейтинги якісних та недорогих авто.

Однак у нещодавньому відео Скотті пояснив, чому йому подобається асортимент компанії Toyota. За його словами, надійність марки означає, що водії можуть заощаджувати гроші в довгостроковій перспективі.

“Як механік, я працював над безліччю різних автомобілів протягом останніх п’яти десятиліть, і можу особисто засвідчити якість Toyota. Надійність Toyota значною мірою пов’язана з невеликою кількістю механічних проблем. Але про деякі нюанси мало хто знає: купуючи Toyota, ви заощадите багато грошей порівняно з іншими брендами”, – наголосив Скотті.

Експерт зазначив, що Тойоти, які продаються в США, зазвичай проїжджають від 323 000 до 402 000 км, а деякі моделі проходять понад 800 000 км.

Скотті розповів про випадок з його практики: один автомобіліст проїхав понад 1,5 мільйона миль ( приблизно 2 414 000 км) на своєму пікапі Toyota Tacoma 2008 року випуску, який використовувався для доставки ліків у Північній Кароліні та Вірджинії. Таких вражаючих показників можна досягти за умови регулярного технічного обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!