Електромобілі BMW i4 та i7 отримали нові версії

Час читання: 2 хв.
0

Компанія BMW анонсувала нові версії електромобілів i4 та i7, які з’являться у продажу у третьому кварталі 2023-го. Більш компактна модель матиме ще одну двомоторну версію, проміжну між актуальними базовою і топовою, а флагманський електроседан отримає одномоторне виконання — воно вважатиметься найдоступнішим. Поки що новинки заявлені тільки для ринку США, але не виключено, що в майбутньому з’являться і в Європі.

Для нової модифікації BMW i4 заявлено індекс xDrive40. Така версія займе позицію на ступінь нижче за флагманську i4 M50, але збереже двомоторну силову установку і повний привід.

Реклама

Її мотори розвиватимуть у специфікації для США 396 к.с. та 600 Нм, що дозволить прискорюватися до 60 миль на годину (96 км/год) за 4,9 секунди. З такою самою, як у старшої версії, 83,9-кіловат-годинною батареєю ліфтбек проїде до 494 км зі стандартними 18-дюймовими колісними дисками та до 454 км з опційними дисками на 19 дюймів. Ціна — від 61,6 тисяч доларів.

Що стосується нового варіанта BMW i7, то за ціни 105 700 доларів він виявиться найдоступнішою версією флагманського седана на локальному ринку. Здешевлення досягнуто рахунок відмови від одного з моторів: BMW i7 eDrive50 стане першою моноприводною моделлю в сімействі. Її розташований на задній осі двигун зможе розвивати до 449 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!