Трирядний позашляховик та пікап: Ford поділився планами з випуску електромобілів

Трирядний електричний позашляховик Ford з'явиться у 2025 році

Час читання: < 1 хв.
0

Раніше цього місяця генеральний директор Ford Motor Company Джим Фарлі оголосив, що компанія планує випустити 7-місний електричний позашляховик. Він сказав, що, хоча ринок дворядних позашляховиків незабаром буде насичений, трирядний позашляховик — чудова ідея, яка може диференціювати бізнес-підрозділ Ford Model e EV на ринках, де такі автомобілі популярні, тобто у Північній Америці.

Тепер з’явилося більше подробиць про трирядний електричний позашляховик Ford , мабуть, із заходу, який проводить автовиробник. Майкл Мартінес опублікував твіт із заходу з посиланням на Дуга Філда, директора з розробки передових продуктів та технологій Ford . Твіт супроводжувався двома фотографіями.

Реклама

У твіті йдеться: «Дуг Філд ділиться деякими новими подробицями про електромобілі Ford. Каже, що у 2025 році з’явиться 3-рядний сімейний позашляховик із запасом ходу 350 миль [563 км]. Він порівняв його з Expedition».

Пізніше Мартінес пояснив, що Філд насправді мав на увазі електромобіль розміром з Explorer , який вироблятиметься в Оквіллі, Онтаріо, Канада.

Новий електричний позашляховик також включатиме швидку зарядку, завдяки якій заповнити запас ходу на 240 км можна буде менш ніж за 10 хвилин. Ford також сказав, що модель буде доступна, але не поділився цінами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!