Головна Новини Найдешевший кросовер Volkswagen отримав більш бюджетну версію

Найдешевший кросовер Volkswagen отримав більш бюджетну версію

Компанія Volkswagen представила дешеву версію кросовера T-Roc

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen вирішив розширити пропозицію свого популярного компактного позашляховика. Оновлений Volkswagen T-Roc тепер став дешевшим завдяки появі очікуваної версії Access. На сьогоднішній день стартова ціна найдешевшого T-Roc становила 30 860 євро. Тепер, з появою нового рівня обробки салону, стало можливим встановити стартову ціну нижче за психологічний бар’єр у 30 000 євро.

Наприкінці 2021 року T-Roc зазнав серйозного доопрацювання. Htcnfqkbyu як проміжне оновлення, в яке були внесені численні інновації з погляду дизайну та технологічного обладнання. Довгий час ця модель була доступна лише з обробкою Life та R-Line.

Реклама

Після включення цієї нової версії модельний ряд T-Roc складається з комплектацій Base, Life та R-Line. В оснащення базової версії увійшли: 16-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, фари з функцією Coming Home і Leaving Home, цифрова панель приладів Volkswagen Digital Cockpit з 8-дюймовим екраном, багатофункціональне рульове колесо , бічні та шторки), система екстреного виклику e-Call, контроль тиску в шинах, електронне гальмо стоянки з функцією Auto-Hold і багато іншого.

Вартість такої версії з 1,0-літровим TSI на 110 л. стартує з позначки 28 тис. євро. За версію з 2,0-літровим дизельним двигуном на 116 к.с. попросять уже 32320 євро. Обидва двигуни поєднуються з шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.