Названо дату прем’єри електромобіля Volkswagen з рекордним запасом ходу

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Volkswagen заявила, що цикл випробувань електроседана ID.7 майже завершено. Флагманська модель лінійки ID, якій обіцяють запас ходу до 700 км, готується до офіційної прем’єри, запланованої на 17 квітня.

У компанії зазначили, що з ID.7 дебютує нова силова установка – найпотужніша і найтяжча серед тих, що розроблені Volkswagen. Її характеристики оптимізували, в тому числі, задля досягнення максимального запасу ходу. Які акумулятори отримає ID.7, поки не уточнюється, але відомо, що його силова електроніка підтримуватиме зарядний струм до 200 кВт. Опційно для нового електромобіля будуть доступні адаптивна підвіска та система керування силовою установкою для далеких поїздок.

Реклама

Інтер’єр електромобіля компанія вже розсекретила: він виконаний у мінімалістичному стилі з компактною панеллю приладів і 15-дюймовим дисплеєм по центру. Однак зараз стало відомо, що ID.7 отримає спеціально розроблені особливо комфортні крісла з регулюваннями за 14 напрямками та нові масажні функції. Також на сидіннях застосують індивідуальну систему клімат-контролю: вбудовані датчики зможуть визначати температуру та вологість та регулюватимуть підігрів та вентиляцію на власний розсуд. Ба більше, система враховуватиме положення сонця для більш ефективного охолодження та самостійно розподілятиме потоки повітря салоном.

У продажу в Європі електромобіль з’явиться до кінця поточного року, а до 2030 рокудо 80% Volkswagen в регіоні будуть електричними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!