ТОП-5 звичок водіння, які продовжать «життя» вашого авто

Час читання: < 1 хв.
0

Кожен автовласник має свій стиль водіння. Це безпосередньо впливає на знос автомобіля. Якщо один водій дійсно може здути весь пил з автомобіля, то інший не втрачає можливості перевірити його міцність. Але збільшити термін служби транспортного засобу може кожен.

1. Будь-який водій повинен пам’ятати, що масло та інші технічні рідини потрібно регулярно міняти. В цьому випадку своєчасність запобіжить пошкодження витратних матеріалів і швидкий знос.

2. Інші витратні матеріали також потребують перевірки та регулярної заміни: гальмівні колодки, фільтри тощо гальмівної системи.

Реклама

3. Водити спокійно – дуже корисна звичка. Розгін автомобіля і раптове натискання на гальма на «зебрі» просто створює стрес. Пустощі не проходять безслідно, а вихід з ладу або знос автозапчастин гарантований незабаром. По-перше, гальмівні колодки можуть бути жорсткими і швидко виходити з ладу.

4. Ще один важливий принцип – прогріти двигун. Крім того, це рекомендується робити як взимку, так і влітку.

5. Їздити з повним баком – надзвичайно важлива звичка. Якщо резервуар напівпорожній, перепад температур може спровокувати утворення вологого конденсату, який накопичується на дні. Через це часто виникають проблеми з двигуном (він взагалі не хоче заводитися) або навіть корозія (якщо бак металевий).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!