Як вибрати «правильну» зимову рідину для склоочисників в авто: думка експертів

Експерти дали кілька порад, як вибрати найкращу зимову рідину для склоочисників.

Час читання: < 1 хв.
0

Рідина склоочисника – витратний матеріал, на який багато автолюбителів не звертають особливої ​​уваги. В результаті, різні перекупники намагаються продавати в магазинах неякісну зимову рідину, яка може серйозно пошкодити ваш автомобіль, пише « ukrautoprom ».

Особливо це стосується зимової склоочисної рідини, оскільки деякі інгредієнти протипоказані гумовим сумішам у системі. Експерти дали кілька порад, як вибрати найкращу зимову рідину для склоочисників.

Перша рекомендація – ніколи не купувати рідину «з ринку» або, іншими словами, у неперевірених магазинах та невідомих брендів. Ці рідини не замерзають, але використовують багато ізопропілового спирту, який має вкрай неприємний запах, але що важливіше може пошкодити систему.

Обов’язково читайте склад рідини, який повинен бути описаний на упаковці. Якщо така відсутня, скасуйте покупку, але, якщо ви бачите, що зимова рідина виготовлена ​​на основі метилового спирту або етанолу, вона якісніша і її можна брати.

Хороша рідина має ще й приємний запах, а щодо кольорів у рідині, то вони можуть бути різними, але це не біда – вибирайте на свій смак. Також слід знати, що кожна зимова рідина склоочисника виготовляється для певної температури.

Дуже часто виробники вказують на своєму товарі цифри 40 або 50 і покупець думає, що купує рідину, яка витримує сильні морози, але це не так. Температура має бути вказана явно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!