Бренд Koenigsegg анонсував новий гіперкар – фото

Шведський автовиробник малотиражних гіперкарів Koenigsegg показав перше зображення нового купе.

0
157

Що це буде за гіперкар від компанії Koenigsegg , поки невідомо, але видання Motor1 припускає, що марка в наступному році випустить якусь спеціальну версію однієї з актуальних моделей, яка буде присвячена своєму першому гіперкар.

Компанія Koenigsegg назвала майбутню новинку в офіційному повідомленні «завданням на новий рік», яка має забезпечити «вищу продуктивність за рахунок продуманого інжинірингу та оптимізованого дизайну». Жодної іншої інформації поки що не повідомляється.

Тизер новинки от Koenigsegg

Експерти видання знайшли в силуеті майбутнього гіперкара, зображеному на тизері, риси інших моделей марки Koenigsegg : наприклад, CCX , CCR і Agera. При цьому цього року компанія відзначить 20-річний ювілей з моменту виходу на авторинок першого серійного суперкара. Купе CC8S , розроблене з алюмінію, вуглепластиків та кевлару, оснащувалося 664-сильною версією 4,7-літрового мотора V8 від Ford . Суперкар розганявся до 100 км/год швидше, ніж за 3,5 секунди при «максималці» в 390 км/год. Загалом компанія Koenigsegg побудувала лише 6 таких машин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!