Новий Ford Mondeo залишиться седаном

0
677

Оновлену модель Ford Mondeo збережуть як традиційного седана, але тільки для ринку Китаю.

Ще кілька років тому компанія Ford оголосила про те, що відмовиться від лінійки Fusion/Mondeo у рамках оптимізації свого модельного ряду. Випуск седанів Ford Fusion у США припинився ще влітку минулого року, а виробництво європейського Mondeo буде зупинено у березні наступного року. Але у цього сімейства є ще один великий ринок – це Китай. І на місцевому ринку модель Ford Mondeo залишиться, причому у вигляді традиційного седана.

Нещодавно в Мережі були опубліковані перші шпигунські знімки нової моделі Mondeo в камуфляжі, а зараз китайський підрозділ марки Ford оприлюднив офіційні скетчі майбутнього седана. Новинка буде найближчим родичем нещодавно представленого крос-ліфтбека Ford Evos , причому розробка обох автомобілів ведеться переважно силами китайського науково-технічного центру, хоча прототипи машин було знято в тому числі під час випробувань і на території США.

Модернізований Mondeo успадкує у моделі Evos новий фірмовий стиль із двоповерховим дизайном передньої частини, а також салон із величезним дисплеєм медіасистеми шириною 1,1 метра. Найімовірніше, загальним буде і турбоагрегат 2.0 EcoBoost . Дебют нового китайського Ford Mondeo має відбутися у першому кварталі наступного року, а виробництвом новинки займеться спільне підприємство Changan Ford. Крім цього, новий седан матиме преміум-варіант під назвою Lincoln Zephyr , який показали у вигляді концепт-кара ще навесні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!