Новий Toyota Land Cruiser: названа дата прем’єри

Час читання: < 1 хв.
0

Час від часу в Мережі, як би неофіційно, з’являються знімки нового покоління Land Cruiser, відео автомобіля і документація, що стосується позашляховика. Інтерес до новинки постійно підігрівається. І ось тепер з’явилася інформація про дату прем’єри нового Toyota Land Cruiser.

Її опублікували на сторінці Landcruiserupdates в Instagram, яка присвячена всьому, що стосується новинки. Це перехоплений внутрішній документ компанії із застереженням нерозголошення третім особам до кінця травня. Це означає, що представлять автомобіль або 31 травня, або 1 червня. Також з’явилася інформація, що новий Toyota Land Cruiser отримає версію GR Sport, в якій випускаються і деякі інші моделі Тойоти.

Цікава й інша інформація. У деяких версіях позашляховик отримає електронну динамічну підвіску, а також блокування переднього і заднього диференціалів. У топової версії у задніх пасажирів буде власна інформаційно-розважальна система з двома 11,6-дюймовими сенсорними екранами.

Реклама

Крім того, з’явиться система 3D Multi-Terrain Monitor з камерою під днищем позашляховика, 4-зонний клімат-контроль і проекційний дисплей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!