Спортивну версію Renault Duster показали на рендерах (фото)

0
230

Далеко не факт, що подібна версія може з’явитися, так як вона безпосередньо може позначитися на прохідності автомобіля. Однак подивитися на таке виконання дуже цікаво.

Дизайнери порталу «Колеса.ру» на рендера показали, як на їхню думку може виглядати спортверсія популярного у росіян позашляховика Renault Duster. Перше, що кидається в очі – це зменшений дорожній просвіт, а також пофарбовані в колір кузова пороги. При цьому видно, що діаметр колісних дисків підріс, а гума позашляховику покладається спортивна з низьким профілем.

Для додання агресивного зовнішнього вигляду автомобіль отримав практично повністю змінену передню частину. Решітка радіатора отримала стильну комірчастуструктуру, а графіка фар була повністю оновлена. Бампер став більш потужним, не можна не відзначити появу збільшених повітрязабірників. Бічні дзеркала отримали повторювачі поворотів. Відзначимо, що в задній частині з’явилися ліхтарі на світлодіодах і здвоєні патрубки вихлопної системи.

Якби спортивна версія Renault Duster пішла у виробництво, її б могли оснастити більш потужним мотором.   

Як не можна краще може підійти турбодвигун від потужної версії Renault Clio RS При 1,6-літровому об’ємі він може видавати 220 кінських сили.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!