Стару Toyota перетворили в культову Ferrari 360 Spider (Фото)

0
2942

Зазвичай репліки суперкарів виглядають просто огидно, але це не той випадок. Тюнери перетворили Toyota MR2 в Ferrari 360 Spider. І вийшло дуже навіть непогано!

Взявши за основу MR2 третього покоління, родстер отримав безліч нових деталей кузова, включаючи кілька компонентів від Ferrari. До останніх відносяться передні фари і задні ліхтарі.

Репліка також отримала саморобні бампера в стилі Ferrari, нові кузовні панелі і вихлопну систему з чотирма трубами. Ви також знайдете легкосплавні диски з п’ятьма спицями та логотипи Ferrari.

У той час як більшість реплік економлять на інтер’єрі, ця намагається бути схожою на Ferrari 360 і всередині. Родстер отримав нову передню панель з круглими вентиляційними отворами і центральну консоль. На тахометрі, підлогових килимках і накладках на пороги є логотипи Ferrari.

Але весь антураж руйнується, як тільки ви натискаєте на педаль газу. У той час як оригінальний Ferrari 360 оснащений 3,6-літровим двигуном V8 потужністю 400 к.с., під капотом репліки зберігся 1,8-літровий чотирициліндровий мотор MR2, який видає всього 140 к.с. Це величезна різниця.

В даний час автомобіль виставлено на продаж за 27 000 євро, а його пробіг складає 137 000 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!