У мережі показали Toyota схожу на Волгу: фото

Час читання: 2 хв.
0

Всім відома легендарна Toyota Corolla. Автомобіль випускається вже більше 50 років. Його дизайн і внутрішня начинка постійно змінюються і удосконалюються відповідно до епохи.

Але ось недавно в мережі спливли фотознімки Toyota Corolla 1969 року випуску. На них можна дізнатися радянську «Волгу». Як таке може бути, написало видання «ТопЖир» .

Виявляється, цілком реально. Справа в тому, що це вже не цілком Тойота, а гібрид двох японських авто. Створено новий автомобіль, зовні схожий на «Волгу» в тюнинг-ательє Millen Adventures.

Реклама

Як повідомляє джерело, заряджений седан «Лексус» потрапив в ДТП і його вирішили не відновлювати, а віддали на «розтерзання» тюнінговщікам. Ті кузов Toyota Corolla поставили на вкорочене шасі Lexus IS-F. Єство, для цього шасі довелося переробити і розширити.

Салон повністю перекочував з Lexus. Єдиним елементом Тойоти є лого цієї фірми на кермі.

Під капот тюнінговщікі якось впихнули п’ятилітровий 416-сильний V8 Lexus. Тільки гальма від IS-F не ​​підійшли, їх замінили дисками меншого діаметру від Lexus IS250.

Причому тут радянська «Волга» запитаєте ви? Так ні до чого. Швидше за все, майстри тюнінгу і не знають про такий автомобіль. Просто так вийшло в процесі роботи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!