Поліція розкрила ключові страхи, які відчувають досвідчені водії за кермом

Час читання: < 1 хв.
0
Поліція розкрила ключові страхи, які відчувають досвідчені водії за кермом

Якщо водії-новачки на дорогах бояться практично всього, включаючи інших автовласників та співробітників поліції, то для досвідчених автолюбителів проблеми можуть становити зовсім інші моменти. Представник поліції розповів у розмові з журналістами, що викликає найбільший страх у автовласників зі стажем під час руху дорогами загального призначення.

Що ще відомо

Страх, який ставиться до невиправданих, але навіть у досвідчених автомобілістів він досі є — це обгін патрульного автомобіля. З одного боку, якщо водій нічого не порушив, то запитань до нього не має постати, проте ще з часів дев’яностих у голові автовласників залишився страх неправомірних дій з боку представників влади.

Навіть досвідчені автовласники губляться, коли бачать на перехресті регулювальника. Оскільки він з’являється досить рідко, не всі пам’ятають які жести дозволяють проїзд, а які забороняють його. Крім того, досвідчені водії часто припускають, що недотримання команд буде розцінено як непокору співробітнику поліції, за що може загрожувати арешт терміном до п’ятнадцяти діб.

Реклама

Не любить автовласники з досвідом та багаторівневих розв’язок. Крім того, є страх, що помилково буде обрано з’їзд на платну дорогу. У темний час доби видимість знижується до мінімуму, тому навіть досвідчені автовласники не люблять поїздки у цей час, тому що можна потрапити на несподівані ями чи п’яних пішоходів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!