Volkswagen представить оновлені моделі кросовера Taigun та седана Virtus

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen представить оновлені моделі кросовера Taigun та седана Virtus
Фото: Volkswagen

Кросовер VW Taigun довжиною менше 4 метрів та середньорозмірний седан Virtus, засновані на платформі MQB A0 від Volkswagen Group, готові отримати велике оновлення середнього віку у 2026 році. Їхня прем’єра відбудеться до кінця 2025-початку 2026 року, пише портал «ICN» з посиланням на власні джерела.

Що ще відомо про новинку

Подробиць про рестайлінг машин не так багато, але журналісти повідомляють, що нові Taigun і Virtus, відомі тим, що продаються на ринках, що розвиваються, отримають помітні косметичні зміни і оновлення функцій.

Зміни, що відбудуться з автомобілями, будуть надихнуті новими моделями Volkswagen, що продаються у всьому світі. Крім змін у дизайні новинки VW повинні обзавестися комплектом ADAS (просунуті електронні асистенти водія).

Фото: Volkswagen
Реклама

Жодних змін під капотом машин не очікується. Нові фейсліфтінги Volkswagen Taigun і Virtus, як і раніше, пропонуватимуть два бензинові двигуни TSI з турбонаддувом – 1,0-літровий, 3-циліндровий і 1,5-літровий, 4-циліндровий. У той час як перший розвиває потужність 115 л. і 175 Нм, другий – 150 л.с. та 250 Нм.

Обидва двигуни працюватимуть у парі з 6-швидкісною механічною коробкою передач. Двигуни 1,0 л і 1,5 л TSI будуть доступні виключно з 6-ступінчастим гідротрансформатором та 7-діапазонним «роботом» з подвійним зчепленням відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!