Названо 4 способи, як водії ухиляються від штрафів за непристебнутий ремінь

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 4 способи, як водії ухиляються від штрафів за непристебнутий ремінь

Камери, встановлені на дорогах, незважаючи на високу точність і добрий дозвіл, часто виписують штрафи помилково за непристебнуті ремені безпеки. Автовласники знайшли способи, як можна уникнути одержання таких постанов. Усього використовується чотири варіанти, які допомагають уникнути виписки помилкових штрафів.

Що ще відомо

Справа в тому, що на тлі чорного одягу, а також темного салону ремінь стає невидимим для камер. Заперечити штраф досить просто, якщо за кермом знаходиться сам власник машини, в інших випадках найчастіше простіше заплатити, ніж витрачати багато сил та часу.

Щоб не отримувати таких хибних штрафів, власники почали використовувати яскраві контрастні накладки на ремінь безпеки. Також можна уникнути виписки неправильних штрафів, вибираючи світлий верхній одяг. На ній чудово виділяються чорні ремені.

Реклама

Автовласники також зазначають, що потрібно самостійно контролювати видимість ременя. Тобто, перевіряти, чи не приховала його одяг, капюшон чи комір. При цьому, якщо штраф уже отримано, вони не рекомендують його одразу йти оплачувати, оскільки, як правило, його досить просто оскаржити. Судячи з поточних реалій, кількість таких штрафів тільки збільшуватиметься, оскільки багато пристроїв для фіксації правопорушень вже налаштовані для виписки штрафів за непристебнуті ремені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!