Названо позашляховики, які очолили список найбільш надійних автомобілів

Час читання: < 1 хв.
0
Названо позашляховики, які очолили список найбільш надійних автомобілів

Серед позашляховиків, що випускаються світовими автовиробниками, одним з лідерів за надійністю є Toyota Sequoia, розроблена для ринку США. За його словами, особливо добре зарекомендувало себе друге покоління цієї моделі. При цьому, як уточнив експерт, третя генерація поки що занадто нова для об’єктивних оцінок.

Хто ще увійшов до списку

Серед вироблених компанією Toyota автомобілів він також згадав Land Cruiser 200 та Land Cruiser Prado 150. Експерт зазначив, що вони відомі своєю простою та надійною конструкцією, витривалою підвіскою та невибагливими двигунами. При цьому він зазначив, що при купівлі вживаних автомобілів потрібно звернути увагу на стан рами – при недостатньому догляді вона піддається корозії.

Mitsubishi Pajero експерт також назвав прикладом міцного позашляховика. Машина побудована за схожими з Land Cruiser принципами – надійність і простота конструкції. У той же час у Pajero можуть виникати проблеми з корозією рами і кузова.

Реклама

Загалом найвищою надійністю найчастіше це автомобілі японського виробництва, зазначив експерт. При цьому він згадав китайський позашляховик першого покоління Haval H9, який за дев’ять років продемонстрував високу стійкість до корозії та довговічність підвіски. Експерт уточнив, що основні проблеми цієї моделі стосуються електрики.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!