Чому небезпечно їздити на автомобілі з порожнім баком: уникайте цього.

Час читання: < 1 хв.
0
Останнім часом я помітив, що багато українських водіїв намагаються якомога рідше заправлятися, чекаючи, поки в баку залишиться зовсім мало пального. І, чесно кажучи, це не найрозумніше рішення, особливо з огляду на зростання цін на пальне та падіння доходів. Що ще відомо Експерти кажуть, що коли рівень пального падає до критичної позначки, ризик перегріву паливного насоса зростає. Цей насос зазвичай охолоджується паливом, але коли бензину недостатньо, він може перегріватися. А це, погодься, не те, що хочеться. Крім того, на дні баку збирається осад і сміття, і якщо ти змушуєш автомобіль працювати на майже порожньому баку, всі ці забруднення можуть потрапити в паливну систему і двигун. Це може призвести до серйозних проблем і дорогого ремонту. Тож я вирішив, що краще заправлятися вчасно, щоб не мати потім зайвих клопотів!

Останнім часом я помітив, що багато українських водіїв намагаються якомога рідше заправлятися, чекаючи, поки в баку залишиться зовсім мало пального. І, чесно кажучи, це не найрозумніше рішення, особливо з огляду на зростання цін на пальне та падіння доходів.

Що ще відомо

Експерти кажуть, що коли рівень пального падає до критичної позначки, ризик перегріву паливного насоса зростає. Цей насос зазвичай охолоджується паливом, але коли бензину недостатньо, він може перегріватися. А це, погодься, не те, що хочеться.

Крім того, на дні баку збирається осад і сміття, і якщо ти змушуєш автомобіль працювати на майже порожньому баку, всі ці забруднення можуть потрапити в паливну систему і двигун. Це може призвести до серйозних проблем і дорогого ремонту. Тож я вирішив, що краще заправлятися вчасно, щоб не мати потім зайвих клопотів!

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!