Електрокари Honda звучатимуть, як легендарні авто з двигунами внутрішнього згоряння

Час читання: < 1 хв.
0
Електромобілі Honda звучатимуть як культові моделі з ДВЗ або літак

На технічній презентації в Японії Honda представила інноваційне рішення для електромобілів — можливість вибору звуку машини під час руху. Водії зможуть налаштовувати звук не лише для звичайних авто, але й вибирати звучання спортивних моделей, повідомляє Motor1.

На скріншоті з презентації показані як сучасні моделі, такі як Civic Type R і NSX Type S, так і класичні авто Honda, зокрема NSX 1992 року, S2000 1999 року та CR-X 1988 року. Також помітні іконки бізнес-джету Honda, боліда Формули-1 та фірмової системи VTEC. Окрім звуку, обрана тема впливатиме на дизайн цифрової панелі приладів.

Поки що це лише концепт, продемонстрований на макеті, і точні дати появи цієї функції на серійних електромобілях не оголошено. Однак Honda стала першою компанією, яка публічно показала таке рішення з різноманітними «голосами» знакових моделей зі своєї історії.

Реклама

Для порівняння, Hyundai оснастила електромобіль Ioniq 5 імітацією роботи роботизованої коробки передач, а пізніше додала фейковий вихлоп для любителів спортивних авто з двигунами внутрішнього згоряння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!