BMW XM став найменш популярним авто бренду

Час читання: < 1 хв.
0
BMW XM став найменш популярним авто бренду
BMW XM стикається з викликами з моменту початку виробництва в грудні 2022 року, і продажі цього потужного позашляховика залишаються на низькому рівні.

У третьому кварталі 2024 року компанія реалізувала лише 307 одиниць XM, що на 30,7% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року, коли було продано 443 автомобілі.

Що ще відомо

Проблеми XM особливо помітні на фоні інших моделей BMW. Наприклад, у тому ж кварталі було продано 543 родстера Z4, відомого своїми скромними обсягами продажів, але навіть він продемонстрував зростання на 64%.

Загальні продажі BMW також продовжують знижуватися: реалізація седанів і хетчбеків зменшилася на 5%, позашляховиків — на 8,5%, а продажі бренду Mini впали на 33%. Серед інших важливих змін варто відзначити падіння продажів 3-ї серії на 13,7%, незважаючи на нещодавні оновлення моделі.

Хоча з початку року загальне зниження продажів становило лише 2,1%, ситуація залишається складною. Деякі моделі, такі як Z4 та 5-та серія, демонструють позитивні результати, але більшість моделей, особливо Mini, продовжують показувати негативну динаміку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!