Електричний Hyundai Ioniq 6 користується величезною популярністю

Час читання: < 1 хв.
0
Електричний Hyundai Ioniq 6 користується величезною популярністю

Продажі електроседана впали на 64 відсотки у вересні, а продажі Hyundai впали на 9 відсотків загалом. Продажі Ioniq 6 від Hyundai у вересні зазнали краху, поставки впали на приголомшливі 64 відсотки. Продажі седана у формі 911 також впали на 57 відсотків за весь третій квартал.

Більш детально

Постачання Ioniq 6 різко впали на приголомшливі 64 відсотки у вересні порівняно з вереснем 2023 року, а також на 57 відсотків у третьому кварталі. Минулого місяця Hyundai продала всього 599 одиниць, що, щоб дати вам деяку перспективу, можна порівняти з 3336 поставками Ioniq 5, які самі по собі знизилися на 16 відсотків у вересні, що, чесно кажучи, було поганим місяцем для більшості автовиробників у Штатах.

Обидва електромобілі, як і раніше, ростуть з року в рік, але з того часу автомобільний ринок помітно змінився, і Ioniq 6, швидше за все, більш ніж зведе нанівець свій 9-відсотковий приріст до кінця року.

В даний час тестується оновлений Ioniq 6 2026MY, який може дебютувати на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді, але ні він, ні майбутній Ioniq 6 N не з’являться в автосалонах вчасно, щоб вплинути цього року.

У вересні постраждали не лише електромобілі Hyundai. Водень Nexo збільшив продажі всього на два, замість 16, і деякі моделі також пішли на спад. Santa Fe впав на 38 відсотків, Santa Cruz впав на 30 відсотків, а Kona зазнав падіння 23 процента на допомогу Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!