Представлений оновлений Mitsubishi Outlander PHEV 2025: чому він кращий за KIA Sorento та Hyundai Santa Fe

Час читання: 2 хв.
0
Представлений оновлений Mitsubishi Outlander PHEV 2025: чому він кращий за KIA Sorento та Hyundai Santa Fe

Mitsubishi представила в Європі четверте покоління гібридного Outlander PHEV, яке вже три роки є на інших ринках. На відміну від першого покоління, яке користувалося популярністю завдяки податковим пільгам, Mitsubishi Outlander PHEV 2025 має залучити покупців своїми власними перевагами.

Детальніше про новинку

Технічно кросовер отримав покращену гібридну систему з 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 136 к.с. та двома електромоторами – 115 к.с. спереду та 136 л.с. позаду. Сумарна потужність досягає 302 к.с., що забезпечує розгін до 100 км/год за 7,9 секунд. Завдяки батареї ємністю 22,7 кВт/г запас ходу на електротязі збільшився до 87 км. Автомобіль підтримує заряджання змінним струмом потужністю 11 кВт і швидке заряджання постійним струмом до 50 кВт.

Новий Mitsubishi Outlander PHEV 2025

Побудований на платформі CMF C/D, яку Outlander ділить із Nissan X-Trail, кросовер отримав спеціально налаштовану для Європи підвіску. Інтер’єр помітно покращився за якістю матеріалів та ергономікою. Завдяки збільшеним габаритам, в салоні стало просторіше, а в майбутньому буде доступна семимісна версія. Об’єм багажника складає 495 літрів, збільшуючись до 1422 літрів при складених сидіннях.

Салон Mitsubishi Outlander PHEV 2025

Стартова ціна в Європі становить 51 990 євро, що нижче, ніж у конкурентів Sorento та Santa Fe. При цьому Outlander пропонує більший електричний запас ходу і потужність, хоч і поступається їм місткістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!