У Китаї продають електрокар, у комплект якого входить потужний ігровий комп’ютер на задньому сидінні

Час читання: < 1 хв.
0
У Китаї продають електрокар, у комплект якого входить потужний ігровий комп'ютер на задньому сидінні

У Китаї намагаються знайти підхід до комп’ютерних ігрових фанів абсолютно нестандартним способом. Для любителів зарядженого потужністю заліза, які одночасно поважають і сучасні автомобільні технології, такі як екологічні автомобілі на електротязі, пропонується купити творчий продукт спільної діяльності китайських фірм Meizu та Lynk & Co.

Останні представили електроавтомобіль, заявлений як кіберспортивний. І тут важко посперечатися, тому що ніякої помилки немає: адже в автомобілі під назвою Z10 STARBUFF в комплект базової поставки входить ігровий системний блок з монітором, вбудовані в задній диван.

Так як центральний процесор використовується AMD Ryzen Embedded V2000A з вісьмома ядрами і шістнадцятьма потоками, виконаний за 7-нанометровою технологією. За відео відповідає графічний адаптер AMD Radeon RX 6600M. Як дисплей задіяний 17-дюймовий 3К-монітор Samsung, здатний показати 90 Гц. Постійна пам’ять обмежена 1 Тб твердотільного накопичувача. Вбудований модем використовує 5G-з’єднання. Не залишені байдужими і фанати багатоканального звуку, що отримали у своє розпорядження аудіосистему аж із 23 динаміками.

Ціна новинки не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!