Під час зарядки загорівся електромобіль Tesla Model 3

Час читання: < 1 хв.
0
Під час зарядки загорівся електромобіль Tesla Model 3
Нова Tesla Model 3 загорілася під час зарядки на парковці одного з грецьких супермаркетів. Цікаво, що фотографії з обгорілими залишками автомобіля вказують на те, що пожежа не виникла через акумулятор електромобіля.

Інцидент стався в неділю, 22 вересня, неподалік Афін. Повідомляється, що чорна Tesla Model 3 Highland була підключена до зарядної станції супермаркету, коли почалося загоряння.

Розбиті задні вікна та розплавлені шини свідчать про високу температуру пожежі, тоді як сама зарядна станція виглядає практично неушкодженою.

Місцева пожежна служба підтвердила, що їм вдалося загасити полум’я. Хоча причина загоряння ще не встановлена, вогонь охопив лише задню частину автомобіля і, на щастя, не поширився на акумуляторну батарею. Рятувальники зазначили, що ймовірно, причина могла бути в несправному зарядному кабелі або адаптері.

Незважаючи на те, що дослідження показують, що електромобілі статистично менш схильні до загоряння в порівнянні з автомобілями з двигунами внутрішнього згоряння, проблема загоряння все ж залишається актуальною, оскільки гасити вогонь у батареях може бути дуже складно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!