15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Час читання: < 1 хв.
0

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та позашляховики поєднують довговічність з інноваційними функціями. Експерти порталу Motorbiscuit представили рейтинг 15 найнадійніших японських SUV.

Лідером списку став Toyota Land Cruiser, який отримав високу оцінку за потужний двигун та постійну систему повного приводу з функціями Multi-Terrain Select і Crawl Control. Він здатний проїхати понад півмільйона кілометрів за умови належного обслуговування.

На другому місці розташувався Honda Pilot, відзначений стабільною ціною та високою прохідністю. Третє місце посів Lexus GX, який вважається одним з найбільш економічних у обслуговуванні позашляховиків, здатних проїхати понад 400 тисяч кілометрів без серйозних поломок.

До рейтингу також увійшли Toyota 4Runner, Subaru Forester, Mazda CX-5 і Lexus RX, що також отримали високу оцінку за надійність і міцність. Інші моделі, які потрапили до списку, включають Toyota Highlander, Honda CR-V, Subaru Outback, Mitsubishi Outlander, Nissan Armada, Nissan Murano, Acura MDX і Infiniti QX60.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!