Зовнішність оновленого Renault Austral розкрили до прем’єри

Час читання: < 1 хв.
0
Зовнішність оновленого Renault Austral розкрили до прем'єри

Зовнішність оновленого Renault Austral розкрита до офіційної прем’єри. Хоча модернізований позашляховик надійде в продаж не раніше ніж через півроку, новий екстер’єр вже став відомим завдяки витоку інформації. Після апгрейду Renault Austral втратить свої оригінальні фари з С-подібними денними ходовими вогнями, оскільки новий фірмовий стиль французької марки не передбачає такої оптики. Окрім цього, можливе оновлення двигунів та вдосконалення гібридних силових установок E-Tech.

Renault Austral був представлений навесні 2022 року і з’явився на ринку наприкінці того ж року, тож оновлення виглядає досить раннім. Очікується, що дизайнери та інженери модернізують кросовер, орієнтуючись на модель Rafale: бампер і капот отримають нове оформлення, а під основними фарами з’явиться V-подібна світлодіодна вставка.

Європейські журналісти не очікують радикальних змін у технічних характеристиках: Austral збережеться з електрифікованими силовими установками, включаючи помірні або самозарядні гібриди. На даний момент кросовер оснащується турбомоторами об’ємом 1.2 або 1.3 літра в парі з механічною коробкою передач або варіатором, а у версії E-Tech використовується фірмова коробка передач без зчеплення і синхронізаторів. Питання про можливий повнопривідний гібрид, що заряджається, залишається відкритим.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!