Четверте покоління Nissan Murano змінить кросовер майже до невпізнання (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Четверте покоління Nissan Murano змінить кросовер майже до невпізнання

Японський автовиробник Nissan працює над новим поколінням свого кросовера Murano. Цей середньорозмірний «паркетник», який отримав свою назву від італійського острова, не оновлювався з 2018 року, тому вже найближчим часом варто очікувати на його перехід до нового покоління. Незалежні дизайнери вже продемонстрували, як може виглядати оновлений Murano, базуючи свої рендери на шпигунських фотографіях, зроблених цього літа. Хоча прототипи були приховані під камуфляжем, цифрові художники змогли «зняти» маскування за допомогою фотошопу.

Очікується, що в четвертому поколінні Murano зблизиться за дизайном із електричним кросовером Nissan Ariya. Новинка отримає подібні лінії кузова та форму бокового скла.

На передній частині автомобіля з’явиться двоповерхова оптика, де верхній блок буде відповідати за основне світло, а нижній, у вигляді горизонтальних смуг, слугуватиме денними ходовими вогнями.

Реклама

Задня частина авто отримає нову форму ліхтарів та змінений бампер. В салоні нового Murano, ймовірно, з’явиться модернізована передня панель з інтегрованими екранами для цифрових приладів та мультимедійної системи.

Серед інших нововведень інтер’єру – сенсорний блок для управління клімат-контролем, нове кермо і змінений селектор трансмісії.

З чуток, новий Murano буде спроектовано на тій же платформі, що і попередник, але отримає новий двигун і трансмісію. Замість 3,5-літрового V6 під капотом може з’явитися турбований мотор, а варіатор, ймовірно, буде замінено на класичний 9-ступінчастий автомат.

Презентація оновленого кросовера очікується наприкінці цього року або на початку наступного.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!