Автомеханіки назвали два автовиробники, чиї автомобілі не варто купувати

Час читання: < 1 хв.
0
Автомеханіки назвали два автовиробники, чиї автомобілі не варто купувати

Коли йдеться про вибір нових або вживаних автомобілів, варіантів безліч. Але не всі вони однаково надійні, якщо ви хочете уникнути неприємних сюрпризів.

У цьому можуть допомогти поради автомеханіків, які не тільки ремонтують автомобілі, але й добре розбираються в нюансах різних марок.

Реклама

Нещодавно співробітники автомайстерні Royalty Auto Service (@royaltyautoservice), відомі своєю великою аудиторією в соцмережах, поділилися своєю думкою щодо двох автовиробників, автомобілі яких вони категорично не рекомендують купувати.

Першою з таких марок стала Saturn. Цей суббренд американського концерну GM свого часу випускав доволі непогані машини, але сьогодні їх основна проблема — це майже повна відсутність запчастин. А якщо вони й з’являються, то коштують більше, ніж самі автомобілі на вторинному ринку.

Другий автовиробник, від якого механіки радять триматися подалі, — це шведський Saab. Незважаючи на те, що компанія припинила випуск авто ще у 2011 році, її автомобілі колись були серед кращих. Однак Saab завжди був нішевим брендом, і навіть за часів виробництва запчастини на ці авто були дефіцитними. Сьогодні ж їхня вартість може значно перевищувати ціну самого автомобіля на вторинному ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!