Найбільший варіант Hyundai Creta офіційно оновився (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Найбільший варіант Hyundai Creta офіційно оновився

Hyundai провела рестайлінг свого 7-місного кросовера Alcazar, який є трирядною версією популярної моделі Creta. Продажі оновленого автомобіля стартують 9 вересня, спершу в Індії, а згодом він з’явиться на інших ринках під назвою Grand Creta.

Основні зміни в Alcazar відбулися внаслідок нещодавнього оновлення Creta. Оновлений кросовер отримав нову решітку радіатора, H-подібні денні ходові вогні (ДХО) і змінений передній бампер.

Реклама

Збоку та ззаду автомобіля зміни мінімальні: новий 18-дюймовий комплект коліс, H-подібні задні ліхтарі, з’єднані світлодіодною смугою, і злегка оновлений бампер з сріблястими елементами.

Деталі інтер’єру поки не розголошуються, але очікується, що новий Alcazar буде оснащений системою ADAS другого рівня, що передбачає базові функції автопілота.

Двигуни залишаться без змін. Кросовер буде доступний з тими ж 1,5-літровими бензиновими та дизельними двигунами, потужністю 160 і 116 кінських сил відповідно.

Клієнти зможуть обрати між 6-ступеневою механічною коробкою передач, 6-ступеневим автоматом-гідротрансформатором або 7-ступеневим “роботом” з двома зчепленнями. Повний привід, як і раніше, не передбачений – автомобіль буде доступний лише з переднім приводом у всіх комплектаціях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!