Як виглядатиме позашляховик Bugatti: можливий дизайн вражає

Час читання: 2 хв.
0
Як виглядатиме позашляховик Bugatti: можливий дизайн вражає

Багато люксових автовиробників, таких як Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini і навіть Ferrari, перейшли на виробництво позашляховиків завдяки їхній високій рентабельності. Однак є один бренд, окрім McLaren, який продовжує опиратися цьому тренду — Bugatti.

Французька марка поки що не має намірів створювати кросовери чи позашляховики, навіть незважаючи на їхню потенційну популярність серед заможних клієнтів. Незалежний дизайнер Сайдін Османцевич вирішив уявити, як міг би виглядати такий автомобіль, і створив комп’ютерну візуалізацію під назвою Bugatti Spartacus.

На рендерах Spartacus демонструє потужний зовнішній вигляд із масивною решіткою радіатора у формі підкови та виразною С-подібною лінією в профілі. Дизайн доповнюють великі легкосплавні колеса з унікальним малюнком, висока поясна лінія та задній бампер із агресивним дифузором.

За задумом дизайнера, цей позашляховик Bugatti мав би гібридну силову установку потужністю 1800 кінських сил, запозичену в моделі Tourbillon. Установку складає 8,3-літровий двигун V16 з потужністю 1000 к.с., у поєднанні з трьома електромоторами — двома на передній осі та одним на задній. Загальна віддача системи становить 800 к.с., з живленням від батареї ємністю 25 кВт/год.

Tourbillon може розігнатися до 60 км/год за 2 секунди, але через більшу вагу і менш ефективну аеродинаміку у Spartacus цей показник, ймовірно, був би трохи вищим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!