Дилерський центр розбив машину власника Honda після запиту на заміну шин

Час читання: < 1 хв.
0
Дилерський центр розбив машину власника Honda після запиту на заміну шин

В Інтернеті часто трапляються випадки, коли співробітники автосервісів замість ремонту лише погіршують стан автомобіля, і це не минає стороною й Україну. Нещодавно у США один власник Honda поділився шокуючою історією про те, як його автомобіль потрапив у неприємності після візиту до сервісу.

Журнал Daily Dot опублікував статтю, посилаючись на відгук користувача TikTok з ніком @autizzyskrr. У відео чоловік розповів, що відвіз свою Honda до автосалону для заміни шин. Оскільки у нього не було часу чекати, він викликав таксі та пішов вирішувати інші справи. Коли ж він повернувся, то був вражений побаченим.

Реклама

Виявилося, що механіки, здається, допустили аварію: вони в’їхали заднім ходом у гараж і розбили два задні ліхтарі та кришку багажника. Автосалон погодився відремонтувати автомобіль і надав постраждалому підмінну машину. Але й на цьому неприємності не закінчилися.

Одного разу, коли власник приїхав до дилерського центру, він помітив свою машину, яка стояла на парковці під дощем зі знятою кришкою багажника, чекаючи на запчастини.

Автор відео сподівається, що Honda зверне увагу на цей інцидент і дозволить йому зберегти підмінний автомобіль Accord, який йому було надано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!