Кросовер Kia Sportage 2025 отримає нову деталь (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Кросовер Kia Sportage 2025 отримає нову деталь

Компанія Kia завершує розробку оновленого кросовера Kia Sportage, який надійде в продаж як модель 2025 року. Судячи зі шпигунських фото, що з’явилися в мережі, новинка отримає змінений дизайн передніх фар.

Нещодавно тестові прототипи оновленого Sportage неодноразово помічали на дорогах Південної Кореї та Європи. Через сильний камуфляж було складно визначити, що саме змінилося в дизайні автомобіля. Однак можна було помітити, що кросовер матиме нові бампери, решітку радіатора, а також оновлені фари й задні ліхтарі.

На останніх знімках фотошпигуни зафіксували Sportage з відкритими оптичними елементами. Відразу стало помітно, що нові фари суттєво відрізняються від поточної моделі. Перероблені оптичні блоки тепер мають вертикальне розташування, а світлодіодні денні ходові вогні отримали новий малюнок, що явно вирізняє оновлений Sportage серед попередніх моделей.

Крім зовнішніх змін, Sportage також зазнає покращень в інтер’єрі. Наприклад, очікується зміна компонування салону.

Що стосується двигунів, у лінійці залишаться бензинові та дизельні силові агрегати, багато з яких отримають електрифікацію з використанням 48-вольтової системи “м’якого” гібрида (MHEV). Також залишаться гібридні версії HEV та PHEV, а деякі мотори будуть модернізовані для покращення ефективності. Коробка передач буде як механічною, так і автоматичною з подвійним зчепленням, залежно від обраного двигуна, а привід – переднім або повним.

Офіційна прем’єра оновленого Kia Sportage очікується наприкінці 2024 або на початку 2025 року, а в продажу він з’явиться навесні 2025-го. Інформації про ціну поки немає.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!