Компанія Mitsubishi підготувала нового конкурента для Dacia Sandero

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Mitsubishi підготувала нового конкурента для Dacia Sandero

Mitsubishi готує до виходу оновлену версію популярного хетчбека Colt, яка стане відмінною альтернативою електромобілям. Новий Colt буде оснащений двигуном, що працює на зрідженому газі, що дозволить автомобілю отримати екологічну мітку ECO в європейських країнах без переходу на електричний привід.

Оновлений Mitsubishi Colt отримає двигун 1,0 MPI-T потужністю 100 кінських сил і максимальним крутним моментом 170 Нм, який працює як на бензині, так і на зрідженому газі. Хетчбек буде оснащений шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом. Завдяки двом паливним бакам загальний запас ходу перевищить 1000 кілометрів, що робить цей автомобіль ідеальним для тривалих поїздок.

Реклама

Головною перевагою нової версії Colt є отримання екологічної мітки ECO, яка надасть власникам ряд переваг, зокрема можливість в’їзду в зони з обмеженим рухом. Стартова ціна нового варіанту складе 17 200 євро, що всього на 800 євро більше за 90-сильну бензинову версію.

Ожидано, що новий Mitsubishi Colt надійде у продаж в Європі вже у вересні цього року. Завдяки привабливій ціні та екологічним перевагам, Colt на газі має всі шанси стати серйозним конкурентом у сегменті компактних автомобілів, включаючи моделі на зразок Dacia Sandero.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!