Audi представила нові спортивні пакети для Q8 e-tron та SQ8 e-tron

Час читання: < 1 хв.
0
Audi представила нові спортивні пакети для Q8 e-tron та SQ8 e-tron

Сімейство Audi Q8 e-tron наближається до завершення свого життєвого циклу, але це не означає, що воно залишиться без оновлень. Audi представила два нових пакети, які дозволять моделям Q8 e-tron та SQ8 e-tron підкреслити свій спортивний характер.

Один із нових пакетів, який може зацікавити власників звичайного Audi Q8 e-tron, це S Line Competition. Цей пакет надає звичайній моделі вигляд та характеристики, схожі на SQ8 e-tron, і доступний як для звичайного кросовера, так і для купе-варіанту з приставкою Sportback.

Новий пакет включає широкий обвіс для кузова, а також ексклюзивні 21-дюймові легкосплавні диски чорного кольору, взуті в шини розміром 285/40. За новими колесами видно чорні гальмівні супорти з червоними логотипами S.

Реклама

Крім того, решітка радіатора пофарбована в колір кузова, а деякі деталі виконані з карбону, включаючи обробку дверей, передні повітрозабірники та корпуси бічних дзеркал. Сімейство Q8 e-tron також отримало адаптивну пневматичну підвіску із системою управління демпфуванням, проекційні LED-логотипи на дверях та тоновані задні вікна.

Для моделі Audi SQ8 e-tron доступний пакет Carbon Style, який включає вертикальні аеродинамічні елементи поруч із передніми повітрозабірниками, нове оздоблення вікон і корпуси бічних дзеркал, виконані з карбону.

У Німеччині пакет S Line Competition для звичайних моделей Q8 e-tron коштує €7190 (близько 300 тис. гривень), незалежно від того, чи обираєте ви звичайний Q8 e-tron або Q8 Sportback e-tron. Пакет Carbon Style для SQ8 e-tron коштує €2990 (майже 120 тис. гривень). Обидва пакети вже доступні для замовлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!