Які позашляховики можна використовувати на 400 тисяч км і більше

Час читання: < 1 хв.
0
Які позашляховики можна використовувати на 400 тисяч км і більше

Вторинний ринок пропонує безліч позашляховиків, які можуть задовольнити різні потреби покупців. Проте не всі з них можуть похвалитися надійністю при тривалій експлуатації.

Журнал «Motorbiscuit» склав список трьох позашляховиків, які змогли подолати 400 тисяч кілометрів без серйозних проблем:

Toyota Sequoia

Останнє покоління Toyota Sequoia з’явилося в 2023 році, і ще немає достатньо статистики про його надійність. Однак попередня генерація цього позашляховика показала відмінні результати. Аналітики підрахували, що Sequoia в середньому проїжджає 477 тисяч 170 кілометрів до необхідності капітального ремонту.

Chevrolet Suburban

Реклама

Цей автомобіль вважається надійним і довговічним. Актуальна версія Suburban, яка дебютувала в 2021 році, отримала високу оцінку в рейтингах надійності, що відповідає якості попередніх поколінь. Відомо, що Suburban може подолати до 426 тисяч кілометрів без великих витрат на ремонт.

Chevrolet Tahoe

Ще один представник американських позашляховиків, який заслужив репутацію надійного транспортного засобу. Експерти вважають, що Tahoe може досягати приблизно 402 тисяч 900 кілометрів пробігу, демонструючи відмінну безпроблемну експлуатацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!