Новий Volkswagen Amarok 2025 показали у новій версії (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий Volkswagen Amarok 2025 показали у новій версії (фото)

У найближчі тижні буде представлена нова версія пікапа Volkswagen Amarok 2025. Середньорозмірний пікап вже помічено без камуфляжу в топовій комплектації Highline, що дозволило оцінити деякі нововведення, хоча їх виявилося менше, ніж очікувалося. Тепер також з’явилися зображення версії Amarok Comfortline без камуфляжу, готової до продажу, яка зберігає дизельний V6.

На опублікованих знімках, зроблених TDI BR у соцмережах, видно, що основні і протитуманні фари оснащені світлодіодами, а передня частина пікапа має той самий дизайн, що і в інших моделях. Однак хромовані деталі та інші оздоблювальні матеріали відсутні, а менші колеса свідчать про те, що дешевші комплектації будуть обладнані V6.

Всередині моделі Comfortline відсутній центральний дисплей, який зазвичай встановлюється на верху панелі у версії Highline. У Comfortline не буде таких функцій, як помічник утримання смуги та попередження про зіткнення, і панель не замінена на багатофункціональний екран. Задня частина пікапа отримала оновлений логотип і затемнені ліхтарі, а логотип 4Motion у кутку вказує на збереження системи автоматичного повного приводу.

Реклама

Офіційна презентація нового VW Amarok 2025 відбудеться під час Фестивалю Пеона у Барретосі з 15 по 25 серпня. Бразильська версія Amarok відрізняється від глобальної моделі, розробленої у партнерстві з Ford Ranger, і не зазнала значних змін, за винятком візуальних оновлень та деяких елементів обладнання, таких як 6 подушок безпеки та деякі активні системи безпеки. Турбодизельний V6 залишиться незмінним, що є однією з ключових переваг цього пікапа порівняно з конкурентами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!