Volkswagen Passat показаний на фото в абсолютно новій версії Executive

Час читання: < 1 хв.
0

У базі Міністерства промисловості та інформаційних технологій КНР з’явилися фотографії та документи, що розкривають характеристики абсолютно нової версії Volkswagen Passat 2025 під назвою Executive. Ймовірно, ця версія стане флагманською моделлю. За розмірами вона схожа на модифікацію Pro, але має ряд дизайнерських відмінностей.

Зовнішній вигляд автомобіля видно лише частково: профіль та задня частина. Спереду можна побачити декоративну хромовану вставку, яка надає автомобілю розкішного і спортивного вигляду. Кузов має плавні лінії, а підвіконна лінія виділена хромованою окантовкою. Антена на даху виконана в стилі “акулячого плавця”.

Реклама

Ручки на дверях та дзеркала заднього виду оформлені в класичному стилі. Колеса привертають увагу багатоспицевим візерунком. Згідно з документами, габарити седана становлять 5006х1850х1489 мм, а відстань між осями дорівнює 2871 мм. Модель на 58 мм довша за стандартний Passat, хоча колісна база залишилася незмінною. На задньому бампері є напис “Executive”. Автомобіль оснащений дволітровим турбодвигуном з потужністю 220 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!