Toyota відкладає випуск нового 4Runner

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota відкладає випуск нового 4Runner

У квітні цього року Toyota вперше за 15 років провела значну модернізацію свого позашляховика 4Runner, перевівши його на нове покоління. Зміни в дизайні та технічній частині призвели до проблем з комплектуючими при запуску моделі в продаж.

Спочатку планувалося, що новий 4Runner з’явиться у дилерів восени, але тепер інсайдери повідомляють, що продажі почнуться лише наступного року через нестачу комплектуючих. Ключові деталі 4Runner спільні з іншими моделями Toyota, що виробляються на заводі Тахара в Японії, де збирають Toyota Land Cruiser і Lexus LX. Деякі деталі, призначені для 4Runner, передають на конвеєри більш дорогих і популярних моделей, що затримує постачання позашляховика в автосалони.

Реклама

Новий Toyota 4Runner побудований на сучасній платформі TNGA-F, яка використовується в Land Cruiser, Tacoma, LX та інших моделях Toyota та Lexus. Позашляховик оснащений 2,4-літровим 4-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, який у стандартній версії має 278 кінських сил, а в гібридному варіанті (разом з електродвигуном) видає до 326 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!