Infiniti оновила американський QX60 (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Infiniti оновила американський QX60 (фото)

Компанія Infiniti оновила кросовер QX60 для американського ринку, замінивши колишній атмосферний V6 3.5 на новий двигун VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення. Новий дволітровий агрегат видає 272 кінські сили та 388 Нм крутного моменту. Він працює у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF і доступний як з переднім приводом, так і з повним приводом Intelligent AWD.

Салон автомобіля залишається трирядним, з можливістю розміщення семи або шести пасажирів. Передні сидіння виготовлені за технологією Zero Gravity, що знижує втому під час тривалих поїздок. Другий ряд сидінь легко нахиляється і зсувається для зручного доступу до третього ряду. Стандартне оснащення включає мультимедійну систему Infiniti InTouch з 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, бездротову зарядку та п’ять USB-роз’ємів. Версія Luxe і вище додатково оснащується аудіосистемою Bose з 17 динаміками.

Серед електронних асистентів є система екстреного гальмування з детекцією пішоходів, система запобігання фронтальним зіткненням, контроль поперечного трафіку з автоматичною зупинкою, моніторинг сліпих зон, система стеження за смугою руху та автоматичне дальнє світло. За додаткову плату доступні система розпізнавання дорожніх знаків та напівавтопілот ProPILOT Assist.

Для всіх моделей QX60 встановлено радіатор масляний трансмісії, що дозволяє буксирувати причепи масою до 2,7 тонни. Ціна на QX60 починається від 50 200 доларів за машину з переднім приводом і від 52 200 доларів за повнопривідну версію. Найдорожча версія Autograph, яка оснащена роздільними кріслами на другому ряді та повним приводом, коштує 66 150 доларів. Для версії Luxe тепер також доступний пакет Black Edition, який включає 20-дюймові глянсові чорні колеса, чорний декор і чорну стелю в салоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!