Skoda представить новий бюджетний седан Slavia у 2025 році

Час читання: 2 хв.
0
Skoda представить новий бюджетний седан Slavia у 2025 році

У 2025 році компанія Skoda офіційно представить оновлений бюджетний седан Skoda Slavia, який надійде у продаж у вересні наступного року.

Серійне виробництво Skoda Slavia розпочалося в січні 2022 року. Цей седан був розроблений для ринку Індії, де і здійснюється його виробництво. Проте, існує ймовірність, що згодом цей автомобіль стане глобальною моделлю, оскільки він може користуватися великим попитом у багатьох країнах світу.

Skoda Slavia створено на платформі MQB A0 IN. Його довжина становить 4541 мм, ширина – 1752 мм, висота – 1467 мм, а колісна база – 2651 мм. Об’єм багажника складає 521 літр. У цього седана найдовша колісна база та найбільший багажник у своєму сегменті. Оновлена версія збереже ці розміри.

Основні зміни торкнуться дизайну інтер’єру та екстер’єру. Slavia отримає нові бампери, ширшу решітку радіатора, видозмінені фари та задні ліхтарі. В салоні також будуть косметичні зміни, а також більше обладнання та сучасних технологій. Детальніша інформація про це поки що не відома.

Лінійка двигунів залишиться незмінною. Будуть доступні два бензинові турбодвигуни: 1,0 л потужністю 115 к.с. та 175 Нм крутного моменту і 1,5 л потужністю 150 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Коробки передач будуть як механічні, так і автоматичні DSG.

У 2025 році Skoda планує представити три новинки. На початку року буде офіційно представлений новий компактний кросовер, а пізніше оновлені Kushaq і Slavia.

Новий компактний кросовер Skoda, який вийде у 2025 році, стане найдоступнішим у модельній лінійці. Його також побудують на платформі MQB A0-IN. За чутками, він отримає 1,0 л бензиновий турбодвигун потужністю 115 к.с. і стане глобальною моделлю, яку продаватимуть у різних країнах світу.

 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!