Новий Hyundai Palisade з’явився на свіжих рендерах (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий Hyundai Palisade з'явився на свіжих рендерах

Прем’єра нового, другого покоління флагманського позашляховика Hyundai Palisade наближається, про що свідчить збільшена кількість публікацій в Інтернеті щодо цієї моделі.

Напередодні дизайнери з TopElectricSUV вирішили продемонструвати своє бачення наступного покоління Palisade, створивши рендери в різних кольорах кузова.

Реклама

Проект майбутнього покоління Palisade має кодове позначення LX3. Автомобілі активно тестуються по всьому світу, а їх закамуфльовані прототипи поступово відкривають зміни в екстер’єрі моделі.

На думку авторів рендерів, Palisade отримає брутальніший дизайн, подібний до Santa Fe, з профілем, що нагадує розкішний Range Rover завдяки нестандартному рішенню з тонованими задніми стійками.

Передня частина автомобіля матиме вертикальну оптику з довгою стрічкою світлодіодних денних ходових вогнів (ДХО), що простягається від одного бампера до іншого вздовж нижньої панелі капота. Решітка радіатора стане ширшою і змінить малюнок, а бампер отримає нові опуклі накладки.

Зміни очікуються і в салоні автомобіля, де з’являться новий цифровий дисплей комбінації приладів і мультимедійної системи, сенсорний клімат-контроль і кермо від Santa Fe, що нагадує дизайн керма Range Rover.

Технічні характеристики нового покоління Palisade поки що засекречені, але ходять чутки, що кросовер буде оснащений гібридною системою на базі 2,5-літрового бензинового двигуна внутрішнього згоряння. У цій системі очікується збільшена батарея та потужний електромотор, але сукупна потужність поки що невідома.

Прем’єра нового Palisade відбудеться орієнтовно на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!