Ford Capri дебютував як електричний кросовер на базі Explorer EV

Час читання: < 1 хв.
0
Ford Capri дебютував як електричний кросовер на базі Explorer EV

На основі платформи Explorer, Ford випустив новий електричний кросовер під назвою Capri, який представляє сучасне тлумачення легендарної моделі. Capri використовує платформу Volkswagen MEB, яка також використовується в моделях ID.4 і ID.5, з колісною базою 2770 мм, володіючи спортивним характером і стилем.

За натхненням від класичного купе Capri 1969-1986 років, новий Capri має чорну смугу на передній частині, що нагадує оригінальні ґрати, та денні ходові вогні у стилі першої генерації. Всередині Capri оснащений 14,6-дюймовим вертикальним екраном і елементами, позиченими від Explorer.

Новинка доступна у двох версіях потужності: базова модель з 282 к.с. і версія з 335 к.с., що розганяється до 100 км/год за 5,3 секунди, хоча це впливає на запас ходу. Capri обіцяє досягти до 627 км пробігу на одному заряді, а преміум-комплектація включає масажні сидіння, підігрівання сидінь і бездротову зарядку для телефону.

Очікується, що ціни на новий Ford Capri будуть схожі на модель Explorer, з початковою ціною 45 875 фунтів стерлінгів (2,3 млн гривень) за базову версію купе-кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!