Mitsubishi збиралася повернути Pajero Mini: як він міг виглядати

Час читання: < 1 хв.
0
Mitsubishi збиралася повернути Pajero Mini: як він міг виглядати

З початку цього року в мережі активно обговорюються чутки про відродження легендарного позашляховика Mitsubishi Pajero. Джерела цієї інформації стверджують, що модель повернеться в лінійку японського автовиробника, але не у вигляді звичайного утилітарника, а як преміальна модель сегмента SUV, схожа на Range Rover.

Однак, мало хто знає, що кілька років тому Mitsubishi працював над проектом його близького родича — нового Pajero Mini, але так і не вивів його в продаж. За даними японського порталу “Best Car”, цей маленький позашляховик мав отримати футуристичний дизайн з фірмовим стилем компанії, а також був запланований з бензиновими двигунами, включаючи м’які гібриди, та повністю електричні версії.

Інсайдери повідомляють, що Mitsubishi розробляла для Pajero Mini просунуту систему повного приводу (4WD), що забезпечувала б високу прохідність на бездоріжжі. Запуск проекту, який позиціонувався як конкурент Suzuki Jimny, було заплановано на 2024 рік. Проте у певний момент керівництво Mitsubishi вважало цей автомобіль перспективним і відмовилося від нього на користь повнорозмірного Pajero, запуск якого планується ближче до 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!