Секретний автомобіль BMW вперше показали без камуфляжу

Час читання: < 1 хв.
0
Секретний автомобіль BMW вперше показали без камуфляжу

Фотошпигуни з Німеччини зняли на тестах таємничий автомобіль BMW, що викликало значний інтерес серед автомобільних ентузіастів та журналістів. Автомобіль, який проходив випробування у щільному камуфляжі, має кузов купе, про розробку якого раніше не було відомо.

Дизайнери студії «Enhance_Cars» скористалися фотошопом, щоб зняти маскування і показати, як автомобіль може виглядати у серійному варіанті. Ймовірно, новинка стане частиною лінійки електромобілів BMW Neue Klasse, яка планує випустити до шести нових моделей до 2027 року.

Згідно з рендерами, купе запозичило деякі елементи дизайну від концепт-кара Vision Neue Klasse, представленого у вересні 2023 року, але з деякими змінами. Зокрема, автомобіль має вузьку панель фар з горизонтальним малюнком ДХО, рельєфний капот, імітацію фірмових «ніздрів» та більш опуклу накладку на бампері для правильного напрямку зустрічного повітряного потоку.

З боків 2-дверного автомобіля розташоване широке пластикове обважування, а в задніх крилах видніються повітрозабірники для охолодження гальм. Хоча задня частина автомобіля на зображенні не показана, шпигунські знімки вказують на наявність традиційних для купе ліній та вузьких світлодіодних ліхтарів у вигляді двох широких смуг.

Технічні характеристики автомобіля наразі засекречені, але інсайдери припускають, що новинка може отримати 4-моторну електричну силову установку з потужністю близько 1340 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!