Як користуватися клімат-контролем в автомобілі без ризику захворіти: поради для водіїв

Час читання: < 1 хв.
0
За словами Михайла Колодочкіна, якщо клімат-контроль в авто дозволяє виставляти бажану температуру, то в перші хвилини вибирайте градуси трохи нижче, ніж на вулиці, — на 3–5 градусів . Увімкнений режим рециркуляції прискорить охолодження повітря. Через 10-15 хвилин, коли ваш організм адаптується, температуру можна буде знизити ще на кілька градусів . Організм, звичайно, просить більше, але краще зберегти здоров'я. Експерт додав, що потім рециркуляцію слід відключити. Цей режим для «короткого» застосування : він сушить повітря, позбавляючи слизову оболонку носа природного захисту.

За словами експерта, якщо клімат-контроль в авто дозволяє виставляти бажану температуру, то в перші хвилини вибирайте градуси трохи нижче, ніж на вулиці, — на 3–5 градусів. Увімкнений режим рециркуляції прискорить охолодження повітря. Через 10-15 хвилин, коли ваш організм адаптується, температуру можна буде знизити ще на кілька градусів . Організм, звичайно, просить більше, але краще зберегти здоров’я.

Експерт додав, що потім рециркуляцію слід відключити. Цей режим для «короткого» застосування: він сушить повітря, позбавляючи слизову оболонку носа природного захисту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!