Новий Кросовер Skoda Kodiaq 2024 в Україні — ціни та комплектації

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Кросовер Skoda Kodiaq 2024 в Україні — Ціни та Комплектації

На український ринок невдовзі з’явиться новий Skoda Kodiaq другого покоління. Замовлення на сімейний кросовер вже приймаються, про що повідомляється на офіційному сайті Skoda в Україні.

Skoda Kodiaq 2024 року збільшився в розмірах і став більш солідним на вигляд. Як і раніше, доступні версії на 5 і 7 місць, а об’єм багажника в п’ятимісній конфігурації зріс до 910 літрів. Стандартними стали цифрова панель приладів та 10-дюймовий тачскрін.

Новий Skoda Kodiaq в Україні буде доступний з двома 2,0-літровими турбомоторами: 190-сильним бензиновим і 150-сильним дизельним. Обидві версії оснащені 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DSG та повним приводом. Бензиновий варіант прискорюється до 100 км/год за 8 секунд, тоді як дизельний відзначається економічністю – 6,4 літра на 100 км у змішаному циклі.

Базова комплектація Skoda Kodiaq Selection (від 1 670 324 гривень) включає безключовий доступ, 18-дюймові диски, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх сидінь, датчики дощу та світла.

Версія Sportline (від 1 900 109 гривень) додатково оснащена матричними фарами, 19-дюймовими колесами, підігрівом задніх сидінь та керма, камерою, електроприводами водійського сидіння та дверей багажника, системами автоматичного гальмування та контролю втоми водія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!