Відомий автомеханік назвав автовиробників, у яких ніколи б не купив машину

Час читання: < 1 хв.
0

У закордонних соцмережах існує низка популярних автоекспертів, які періодично дають користувачам рекомендації про те, яку марку чи модель автомобіля варто купувати. Одним із найпопулярніших серед них є автомеханік на прізвисько «Професор». Напередодні блогери з каналу “Roalty Auto Service” поставили йому провокаційне питання, відповідь на яке зібрала вже понад півмільйона переглядів. 

Співробітника автосервісу попросили назвати три автомобільні марки, машини яких він ніколи б не купив собі у користування. Ось як виглядав його антитоп.

1 місце – Hyundai

Думка про продукцію цієї корейської марки склалася у «Професора» вже давно. І воно далеко не найприємніше.

За словами закордонного експерта, автомобілі Hyundai всього на 2-3 тисячі доларів дешевші, ніж їхні конкуренти. Але якщо поглянути на їхню якість, то вони мають коштувати на 20 тисяч доларів менше, ніж їхні аналоги від інших марок.

2 місце – Kia

Враховуючи різко негативне ставлення до Hyundai, не дивно, що популярний на «Заході» автомеханік дотримується аналогічної думки і про Kia, оскільки вважає її по суті тим самим «Хендай». 

3 місце – Jaguar Land Rover

Незважаючи на те, що продукцію концерну JLR фахівець визнав навіть стильною, на його думку, вона занадто проблемна.

За словами Професора, якби він купував машину на 3 роки, то, ймовірно, міг би вибрати Jaguar або Land Rover, оскільки ці автомобілі в теорії можуть протриматися без поломок рівно стільки ж. Але потім з усмішкою додав – “сподіваюся”, явно натякнувши, що це був сарказм. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!