Citroen представляє нову генерацію C3 Aircross для Європи (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Citroen представляє нову генерацію C3 Aircross для Європи (фото)

Citroen сьогодні розкрив всі деталі про нову генерацію C3 Aircross, яка призначена для європейського ринку після першої презентації у квітні. Ексклюзивний інтер’єр цієї моделі тепер доступний для загального перегляду.

Салон нового C3 Aircross виділяється дворівневою панеллю приладів з горизонтальними лініями, унікальним кермовим колесом, повністю цифровою панеллю приладів і мультимедійним центром з 10,25-дюймовим екраном. В обробці інтер’єру використовуються різноманітні матеріали, включаючи чорні глянцеві поверхні, бездротову зарядку для мобільних телефонів і автоматичний клімат-контроль.

З довжиною 4,39 метра, європейська версія C3 Aircross трохи довша за модель, представлену ​​в Бразилії (4,32 метри), завдяки більш виступаючим бамперам. Багажник має об’єм 460 літрів при піднятих задніх сидіннях і до 1600 літрів при складених сидіннях. Автомобіль розрахований на 7 пасажирів, хоча обсяг багажника скорочується до 40 літрів з повним навантаженням.

Технічно автомобіль базується на платформі CMP від групи Stellantis, оновленій під назвою Smart Car. Базові модифікації оснащені турбованим двигуном 1.2 PureTech потужністю 101 к.с. з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. В середній комплектації двигун 1.2 розвиває 136 к.с. і поєднується з 48-вольтовою гібридною системою та трансмісією з подвійним зчепленням.

Топові моделі повністю електричні, оснащені електродвигуном потужністю 113 л. на передній осі, а також акумулятором ємністю 44 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 300 км. Максимальна швидкість становить 145 км/год, а потужність заряджання варіюється від 7 кВт (змінний струм) до 100 кВт (постійний струм), що дозволяє зарядити акумулятор із 20% до 80% за 26 хвилин. У 2025 році буде запропоновано більш ємну батарею із запасом ходу 400 км.

У Європі ціни на новий C3 Aircross починаються від 20 000 євро за бензинову версію та від 30 000 євро за електричну модель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!