Потужна версія Mitsubishi Outlander наближається до офіційного дебюту (фото)

Час читання: < 1 хв.
0

Спортивні автомобілі вважалися видом, що зникає, але починаючи з 2024 року японський автопром збирається відродити цей вмираючий сегмент. У 2024 та 2025 роках одна за одною запланована поява спортивних кросоверів, найближчою прем’єрою серед яких є «заряджений» Mitsubishi Outlander.

Портал Best Car пише, що розробкою такої версії популярного сімейного SUV займається підрозділ японської марки, відомий як Ralliart.

В основу проекту збирається лягти гібридна модифікація Outlander (на фото вище), оснащена 2,4-літровим бензиновим атмосферником, пов’язаним із двома електричними двигунами. Максимальна віддача такої зв’язки у звичайному “Аутлендері” становить 248 к.с., але у версії від Ralliart потужність кросовера збільшиться до 290 “сил”.

Крім двигуна штатне ательє Mitsubishi допрацює кузов машини, який стане більш аеродинамічний і позбавиться важких деталей, а також перебудує підвіску «паркетника», зробивши її жорсткішим і тим самим адаптувавши під покращену керованість на треку.

Нещодавно автомобіль показали на перших неофіційних рендерах. І судячи з них кросовер дістануться збільшені в розмірах бампери, розширені крила, великий дифузор і спеціальне забарвлення кузова.

Крім того, Outlander Ralliart виділятиметься на тлі своєї простої версії 22-дюймовими колісними дисками і просунутими гальмівними механізмами (зі збільшеними гальмівними дисками і 6-поршневими супортами).

Прем’єра зарядженого Mitsubishi Outlander відбудеться до кінця 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!